• Mode
  • Brothers
  • Välkommen in till Västermalmsgallerians nyaste butik.

   Hos Brothers hittar du den kompletta manliga garderoben: från välsittande kostymer och kavajer med tillhörande accessoarer ner till kalsongerna och allt däremellan. Stilen är i grunden klassisk eller tidlös, men alltid parat med säsongens trender. Brothers har både plaggen och kunskapen för att du ska kunna hitta en stil som du är komfortabel med och som fungerar över tid.

   De första Brothersbutikerna slog upp sina portar 1992 och sedan dess har vi samlat på oss mer än 20 års erfarenhet på den svenska marknaden. Vi som arbetar på Brothers har en sak gemensamt, viljan att erbjuda dig som kund ”the ultimate shopping trip”. Kombinationen mellan våra egna och externa varumärken samt passionerade säljare möjliggör att du som kund tryggt kan förlita dig på att hitta hela din garderob på ett och samma ställe.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-82 68 68
   www.brothers.se

  • Edblad
  • Edblad grundades 2006 av de två formgivarna Hans och Cathrine Edblad. På Singö i den nordligaste delen av Stockholms skärgård finns parets ateljé med utsikt över Ålands hav. Där skapas nya smycken, kläder och inredningsdetaljer för medvetna kunder världen över.

   Produktionen sker både i Sverige, Europa och i Asien, med stort hänsynstagande till miljöpåverkan och arbetsförhållanden.

   Materialvalen är allt från rostfritt stål, silver och halvädelstenar till betong, porslin och bambu. Nyfikenhet och experimentlust leder till ständiga överraskningar och nya kreativa lösningar.

   Formgivarparet har kvar sin ateljé på ön men verksamheten har idag huvudkontor i Norrtälje och sju egna butiker i Stockholm (Norrmalmstorg och Gamla stan), Norrtälje, Smögen, Väddö, Grisslehamn och Öregrund. Återförsäljare finns i ett tiotal länder.

   Med ett personligt koncept och medarbetare som sätter god service främst har Edblad kommit att bli en uppskattad och uppmärksammad del av den skandinaviska designvärlden.

   Välkomna till Edblad i Västermalmsgallerian!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   www.edblad.com

  • Björn Borg
  • Björn Borg Concept Store – Kläder och underkläder. Sportigheten finns naturligt inpräntad i varumärket genom kopplingen till idrottsmannen Björn Borg. Till det har Björn Borg kopplat sexighet och stil till varumärket genom dess design och attityd. Förutom underkläder och badkläder finner du även Björn Borgs senaste klädlinje för killar – Red.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-652 12 40
   www.bjornborg.com/

  • Diabless
  • Ny modebutik på gatuplan i Västermalmsgallerian, välkomna!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   www.diablessofsweden.com

  • Gina Tricot
  • Gina Tricot är en svensk modekedja för stilmedvetna kvinnor i alla åldrar. Här hittar du alltid säsongens klänningar, jeans och toppar, till rätt pris. Mode som är snyggt, kul och lätt att bära. Gina Tricot har idag ca 180 butiker samt en växande onlineförsäljning via hemsidan, http://www.ginatricot.com/se/sv/start.

   Välkommen till vår butik i Västermalmsgallerian!
   Du hittar oss på övre planet mellan SOLO och Carlings.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-653 68 00
   www.ginatricot.com

  • H&M
  • H&M erbjuder mode och kvalitet till bästa pris och vänder sig till alla modeintresserade med sitt breda sortiment. Bland de olika koncepten kring; dam, barn, herr och ungdom hittar du allt från uppdaterade klassiker och basplagg till kläder som speglar de allra senaste internationella trenderna. Därtill finns underkläder, sportkläder, accessoarer och kosmetik.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 033-140000
   www.hm.com

  • Indiska
  • Hos Indiska hittar du mode och inredning designat i Sverige av människor som älskar Indien. Vi tolkar Indiens mode, kultur och hantverk och skapar utifrån det vår egen stil Bohemian Modern. Sedan starten 1901 har Indiska vuxit till en av landets större butikskedjor. Indiska har även butiker i Norge och Finland. Vill du veta mer om oss som företag eller våra produkter, besök gärna www.indiska.com. Välkommen!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-651 28 23
   www.indiska.com

  • MQ
  • På MQ drivs vi av lusten att välja ut det bästa av stil och mode för man och kvinna. Vi finns till hands för en modeintresserad publik, och är en destination som sedan 1957 har hjälpt människor att hitta sin stil.

   Vår filosofi bygger på vad vi kallar “Selected diversity" ­ Vilket betyder att vi befinner oss i den spännande kontrasten mellan utvalt och mångsidigt. Utvalt, för att vi ställer höga krav på vad som är bra nog för att hamna i våra butiker. Mångsidigt, för att vi trivs i en mix av kvalitetsvarumärken och starka personligheter. Vi vet att olika tillfällen kräver olika utryck.

   Vi finns här för att hjälpa dig som vill klä dig med stil, i vardag såväl som till fest. Alltid, och överallt.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 78 80
   www.mq.se

  • NOA NOA
  • Butiken med ett unikt och personligt mode för kvinnor som vill uttrycka sin individualitet på ett feminint sätt. Materialen är valda med omsorg och storlekar finns från XS till XXL. Samma fina kvalitet och personliga design finns även i flick-kollektionen i storlekar från 3 till 12 år.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-31 04 10
   www.noanoa.com

  • Polarn O. Pyret
  • Polarn O. Pyret är ett svenskt märke inom barnklädessegmentet och är kända sin höga kvalitét, funktionalitet och unika design. Sedan starten 1976 och lanseringen av det klassiska randiga trikåkollektionen, har Polarn O. Pyret levt efter filosofin att barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn.

   Polarn O. Pyret har i dagläget 135 butiker, varav 67 i Sverige, och har siktet inställt på fortsatt internationell expansion. Polarn O. Pyret expanderar nternationellt i egen regi samt via Master Franchisetagare. Idag finns butiker i Sverige, Norge, Finland, USA, Storbritannien och Nederländerna.

   Vi säljer även via e-butik i Sverige i Europa och USA. Konceptet ägs av den börsnoterade koncernen RNB RETAIL AND BRANDS.
   För mer infomration besök www.polarnopyret.se/

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-653 57 30
   www.polarnopyret.se/

  • Scorett
  • Välkomna våren med nya skor från Scorett!

   Scorett är en av Sveriges ledande detaljistkedjor inom skor och idag finns ca 80 Scorettbutiker över hela Sverige. Huvudkontoret ligger på västkusten i skostaden Varberg. Där arbetar de med att utveckla nya produkter, men även att ständigt följa trender och till varje säsong ta fram ett attraktivt sortiment med hög kvalitet till bra priser.

   Scorett erbjuder ett stort utbud av välkända varumärken och vänder sig till mode- ochkvalitetsmedvetna skoälskare. Solemate är Scoretts kundklubb med extra förmåner för medlemmar. Sedan 2011 finns Scorett även som e- butik som levererar skor till dig vart du än bor i Sverige.

   Scorett har blivit utsett till ’’Årets modekedja’’ 2012 och ’’Årets skobutik’’ 2013 av Habit, som är Skandinaviens största modebranschtidning.

   Välkommen till Scorett!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 010-498 01 32
   www.scorett.se

  • Synsam
  • Hos oss på Synsam är det självklart att du ska bli överdrivet nöjd med dina glasögon, solglasögon eller linser.

   Ögonen är, på flera sätt, bland det viktigaste du har och vi på Synsam är stolta över att få hjälpa dig att både se bättre och se bättre ut. För oss finns inget finare arbete.

   Välkommen!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-744 63 60
   www.synsam.se

  • Twilfit
  • På Twilfit finns underkläder för alla kvinnor och alla tillfällen. Klassiskt och kvinnligt, funktionellt och sinnligt. Här hittar du vår egen kollektion tillsammans med välkända varumärken som Calvin Klein, Chantelle, Hanky Panky, Triumph och många fler. Vi är övertygade om att rätt underkläder bidrar till ökat välbefinnande och bättre självkänsla. Förutom underkläder finns även strumpor, nattplagg, badplagg samt sköna sport- och casualplagg i sortimentet. Hos Twilfit ska det vara lätt och okomplicerat att prova. Enkelt att få expertishjälp och roligt att handla.

   Välkommen till oss!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-652 55 02
   www.twilfit.se

  • Vagabond
  • Välkommen in till vår butik i Västermalmsgallerian!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 010-498 01 33
   www.vagabond.com

  • Design & Inredning
  • DesignTorget
  • DesignTorget är en kommersiell marknadsplats med unik design, för kunder och formgivare som värdesätter form, funktion och förnyelse.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-33 11 53
   www.designtorget.se

  • Gallerix
  • En vägg kan bli så mycket mer. Det man hänger på väggen blir det där lilla extra när man fixar till sitt hem. Gallerix har ett stort sortiment av posters, prints, tavlor och ramar. Låt dig inspireras.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-545 717 00
   www.gallerix.com

  • Granit
  • I GRANITs butiker hittar du mängder av smarta förvaringslösningar i papper, plast och korg. Förvaringen ligger oss närmast om hjärtat, men vi har också många andra funktionella varor för hem, kontor och dig själv.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 73 25
   www.granit.com

  • Hemtex
  • Vi vill att alla ni som handlar på Hemtex ska känna er trygga med vilka vi är och vad vi står för. Det allra bästa sättet att lära känna oss och våra produkter är självklart att komma förbi vår butik. Hos oss hittar du funktionell hemtextil med hög kvalitet och unik design till ett bra pris. Välkommen till Hemtex, vår ambition är att skapa inspiration och ideer till ditt hem!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 55 10
   www.hemtex.se

  • Protea Interflora
  • Interflora AB är ledande i Sverige inom blomsterhandel. Välkommen in till vår butik i Västermalmsgallerian!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-651 02 20
   www.interflora.se

  • Skönhet, hälsa & sport
  • Apoteket
  • Välkommen in till Apoteket i Västermalmsgallerian! Här kan du hämta ut recept, köpa receptfria läkemedel, hudvård och kosmetik med mera.

   Öppettider

   Mån-Fre 07-20, Lör 09-18, Sön 09-18
   Tel: 0771-450 450
   www.apoteket.se

  • Five Five nails
  • Five Five Nails ingår i ett amerikanskt butikskoncept med fler än 700 salonger världen över. I Sverige är man en av de snabbast växande nagelvårdskedjorna och här hittar du alltid det senaste inom nagelvård, till ett bra pris.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-605 55 13
   www.fivefivenails.se

  • Folktandvården
  • Hos Folktandvården i Västermalmsgallerian kan du få hjälp med allt som rör dina tänder och munhälsa – från en vanlig undersökning till mer avancerad vård. Förutom duktiga tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor finns här även Folktandvårdens specialister, som ger dig möjlighet att få tandvård för just dina behov. Välkommen in!

   Öppettider

   Mån-Tors 7.30-19, Fre 07.30-17
   Tel: 08-123 176 50
   www.folktandvården.se

  • Hair Lounge
  • Välkomna till vår salong i Västermalmsgallerian! Du hittar oss på mellanplanet bredvid Twilfit och vi har drop in-tider varje dag.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 01 20
   www.hairlounge.se

  • Intersport
  • Välkommen till Intersport i Västermalmsgallerian!Nu kan vi äntligen erbjuda det fantastiska utbudet från Sveriges största kedja av sportbutiker. Intersport innebär även en öppning för ett helt nytt våningsplan i vår galleria. Kom in och utforska två våningar fyllda med marknadens bästa sportartiklar.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Telefon: 08-518 384 20
   www.intersport.se

  • Life
  • Life är nordens ledande kedja inom hälsokost och livsstilsprodukter. Våra auktoriserade hälsorådgivare hjälper dig att hitta naturliga produkter som kan bidra till en sundare livsstil. Välkommen till Life!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 010-5433462
   www.lifebutiken.se

  • The Hair shop
  • Vi vet vad ditt hår behöver. Kom in för personlig rådgivning. Välkommen!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 23 60

  • Rituals
  • Välkommen till holländska Rituals i Västermalmsgallerian. Det är ett unikt koncept bestående av hemartiklar, hud- och kroppsvård, make-up samt groomingprodukter. Rituals filosofi är att förvandla dagliga vanor och göromål till meningsfulla och behagliga små ritualer. Hos Rituals hittar du produkter av högsta kvalitet i en butik som bjuder in till avkopplande och behaglig shopping

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel. nr: 08-6501003
   www.rituals.com

  • The Body Shop
  • The Body Shop är det ursprungliga etiskt medvetna kosmetikaföretaget. Vi letar ständigt i jordens alla hörn efter de allra bästa ingredienserna som naturen kan erbjuda, och ger dig produkter som laddats fulla med vårdande egenskaper för att lyfta fram just din naturliga skönhet och på så sätt uttrycka din unika personlighet. Samtidigt strävar vi efter att skydda vår vackra planet och de människor som är beroende av den. Vi försöker alltid bli lite bättre och föregår med gott exempel bland annat genom att använda oss av ansvarsfullt framtagen palmolja i våra tvålar, introducera förpackningar av 100% återvunnet material, och vi var de första att introducera rättvis handel inom kosmetikabranschen.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel. nr: 010-410 40 95
   www.thebodyshop.se

  • Mat & Dryck
  • Bönor och Blad
  • Bönor & Blad är en modern specialbutik och hos oss hittar du det mesta inom kaffe- och tebranschen. Här finner du dina klassiska favoriter, som de senaste smaknyheterna. Hos oss hittar du också presentförslag för allehanda tillfällen. Vi har det perfekta sortimentet när du vill ge något till värden/värdinnan, svärmor, den nyblivne 30-åringen eller varför inte dina anställda. Vi skräddarsyr dina gåvor så som du vill ha dem, om inget av våra egna val skulle passa just dig. Att köpa julklappar hos oss har visat sig vara oerhört populärt för alla åldrar! Givetvis har vi också alla tillbehör du behöver, såsom koppar, kannor och silar samt ett brett sortiment av choklad, marmelad och ekologiskt odlad honung. Kort sagt allt som hör till livets goda!Låt dig hras av dofter och smaker från världens alla hörn. Har du inte möjlighet att besöka någon av våra tre butiker så kan du handla på vår hemsida.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-654 93 00
   www.bonorochblad.se

  • Coffeehouse by George
  • Välkommen till oss i Västermalmsgallerian!

   Öppettider

   Mån-Fre 09-19, Lör 09.30-17, Sön 10.30-17
   Tel: 08-650 99 01
   www.bygeorge.se

  • Espresso House
  • Letar du efter den perfekta pausen? I så fall hälsar vi dig varmt välkommen till Espresso House. En skön oas där våra kaffeälskande baristas serverar dig gudomligt kaffe och bagarna lockar med fräscha små och stora underverk från eget bageri. Espresso House är 100 % njutning och avkoppling.

   Öppettider

   Mån-Fre 07.30-19, Lör 09.30-17, Sön 10.30-17
   Tel: 010-510 12 34
   www.espressohouse.se

  • Gateau
  • På Gateau hittar du vackra stenugnsbakade surdegsbröd med hård skorpa och mycket smak, utsökt kaffebröd och eleganta franska tårtor som passar lika bra till dessert som att fira någon du tycker om. Utöver ordinarie sortiment skapar våra konditorer recept på nya tårtor och bakverk varje månad, med inspiration från säsongens råvaror. Våra bröd bakas på surdeg och stenmalet rågmjöl, gräddas i stenugn och innehåller givetvis de bästa råvarorna, vilket känns oerhört viktigt för oss. Så, om du passerar Västermalmsgallerian finns det, med andra ord, många skäl till varför du inte bör missa Gateau. Varmt välkommen!

   Öppettider

   Mån-Fre 7:30-19, Lör,Sön 9-19
   www.gateau.se

  • ICA Supermarket
  • Här möter du en mycket annorlunda livsmedelsbutik med ett enormt spännande sortiment, med betoning på färsk mat!

   Öppettider

   Mån-Fre 07-22, Lör-Sön 09-22
   Tel: 08-545 704 50
   www.ica.se/supermarket/vastermalmsgallerian

  • Joe & the Juice
  • Om du gillar juice så har du kommit till rätt ställe. På Joe & the Juice kan du få härliga drycker, smarriga mackor och en soft stund i en skön miljö. Så kom in, snacka lite i baren, slå dig ner och bara njut.

   Öppettider

   Mån-Fre 09-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   joejuice.com

  • Le Bistro
  • När du är sugen på en härlig bistro-upplevelse, med äkta rotisserie-grill och en stjärnkock som Crister Svantesson vid spisen: när du vill ha det lite lyxigt men ändå avslappnat – då är Le Bistro definitivt värd en omväg. Välkommen.

   Öppettider

   Mån-Tors 07-23, Fre, Lör 08-01, Sön 09-22
   Tel: 08-651 08 80

  • Panini
  • Panini Internazionale är en snabbmatskedja som serverar hälsosamma måltider på råvaror av hög kvalitet. Företaget arbetar för en måltidskultur som passar in i livspusslet och samtidigt månar både om gästernas smakupplevelser och deras hälsa. På Panini Internazionale finns frukost, lunch och cirka tio olika middagsrätter att ta med. Vi har mindre rätter, nybakade fikabröd och ett urval av sött och salt. I dryckeshyllan finns en blandning av populära klassiker och produkter som är sällsynta i Stockholm. Kaffet, och de olika kaffedryckerna, är noggrant bryggda och billigare än hos de flesta av våra konkurrenter. Vi har helt enkelt skapat en butik för hela dagens behov. Snabb frukost. Snabb lunch. Snabb middag. Och varje år uppdaterar vi menyn med nya rätter efter våra gästers önskemål.

   Öppettider

   Mån-Fre 06.30-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-409 522 18

  • Sushi Yama
  • Välkomna till Sushi Yama!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-20, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 93 00
   www.sushiyama.se

  • Böcker, Press & Leksaker
  • World of Toys
  • Den 1:a april öppnar World of Toys en ny, stor och fullsorterad leksaksaffär i Västermalmsgallerian. I vårt sortiment blandar vi som vanligt trendiga och klassiska leksaker med produkter inom lärande.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-650 65 00
   www.worldoftoys.se

  • Pocket Shop
  • I Pocket Shops butik i Västermalmsgallerians t-baneplan trängs drygt 700 svenska och 200 engelska pockettitlar. Vi har även ett utvalt barnbokssortiment på ca 60 titlar och förbrukningsvaror som anteckningsböcker, pennor, bokmärken och bokomslag. Välkomna!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-654 83 00
   www.pocketshop.se

  • Pressbyrån
  • Specialister på dagstidningar och magasin med tusentals tidningar och tidskrifter från hela världen. Vi har en tidning till alla!Välkommen in till vår butik på hörnet Fleminggatan/Fridhemsgatan.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-21 91 13
   www.pressbyran.se

  • Teknik
  • 3-butiken
  • 3 är en mobiloperatör med en strävan att göra Sverige mobilt. Med låga priser på de senaste mobilerna, fastprisabonnemang och riktigt snabb surf, vill vi ge våra kunder den bästa mobila upplevelsen. Våra kunniga säljare är redo att hjälpa dig med allt du behöver. I din 3Butik hittar du hela vårt sortiment av mobiltelefoner, surfplattor, tillbehör, och mobilt bredband. Välkommen.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 073-503 80 64
   www.tre.se

  • Digital Inn
  • Välkommen till Stockholms främsta Applebutik! Digital Inn (f.d. Humac) är din lokala Apple Premium återförsäljare och innehar den högsta kvalitetsstämpel en återförsäljare kan få från Apple. Digital Inn fokuserar uteslutande på försäljning med kunden i fokus, samt service och konsultation med Appleprodukter som utgångspunkt. Läs mer på vår hemsida eller kom in och besök oss i butiken.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 010-330 30 00
   www.digitalinn.se

  • Teknikmagasinet
  • Meningen med livet! Hos oss hittar du Nordens roligaste sortiment och får personlig service av våra trevliga och kunniga säljare.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 08-522 254 40
   www.teknikmagasinet.se

  • Telenor
  • Telenor, den flexibla operatören.

   Vårt mål är att ge alla lite mer frihet i livet. Därför är vi lite mer flexibla både när du ska bli kund hos oss och under tiden du är det. Våra flexbevis gör det enklare att få det lite mer som du vill ha det.

   Välkommen in så berättar vi mer och hjälper dig att hitta rätt bland mobiler, surfplattor och tillbehör.

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: Tel: 0200-15 90 80
   www.telenor.se

  • Elgiganten Phone House
  • Vi har kombinerat Phone House kunnande och oberoende rådgivning om mobilabonnemang med Elgigantens servicenivå och låga priser. I våra butiker erbjuder vi alla abonnemang på ett ställe och ett brett produktsortiment med fokus på den mobila livsstilen med mobiltelefoner/smartphones, hörlurar, högtalare och dockningsstationer, surfplattor och mobiltillbehör.

   Välkommen till Elgiganten Phone House, en helt ny shoppingupplevelse nära dig!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel: 0771-991 000
   www.phonehouse.se

  • Mobilizera
  • Hos Mobilizera i Västermalmsgallerian har vi mission att förbättra privatpersoners mobila situation.

   Som oberoende återförsäljare kan vi guida i djungeln av mobil- och bredbandsabonnemang och erbjuda skräddarsydda helhetslösningar som passar just dig. Vi tror på genuin omtanke, bra produkter och unika erbjudanden. Detta gör vi genom en mix av operatörer och marknadens främsta varumärken inom mobiltelefoni.

   Välkommen!

   Öppettider

   Mån-Fre 10-19, Lör 10-17, Sön 11-17
   Tel. nr. 08-410 039 59
   www.mobilizera.se

Karta för övre butiksplanKarta för nedre butiksplan